Mooi, mooier mooist

Wat een mooie tijd hebben we achter de rug. Het hoogtepunt was toch wel onze trouwdag. Onvergetelijk en precies zoals we het hadden bedacht. Prachtig dat we dit met onze familie en lieve vrienden hebben kunnen meemaken.


En daarna begon een periode vol met vakanties, weekendjes weg, waterpolokamp.....te veel om op te noemen. En het ene uitje was nog leuker dan het andere uitje. Vol goede moed zijn we nu weer begonnen aan het normale leven.


School, werk, sport maar ook de bezoeken aan het ziekenhuis zijn weer business as usual. Binnenkort krijg ik weer een scan om te kijken hoe het allemaal gaat. De medicijnen die ik nu neem werken goed. Althans de meeste bloedwaardes zijn op normaal niveau, alleen de tumormarker is nog aan de hoge kant. Die moet dus ook even mee gaan doen door te gaan dalen. 


En al weer een jaar geleden liepen we met een grote groep vrienden en familie mee met Zaandewandel. Dit jaar zijn we daar natuurlijk weer bij. Deze keer met nog meer mensen. Het is zo mooi om dit samen met elkaar te doen! Voor iedereen die meeloopt: ik geef jullie snel de benodigde info door om er weer een gezellige dag van te maken. En wil je nog aansluiten en 5 km wandelen met een gezellige groep mensen? Dat kan natuurlijk altijd...laat maar weten.


Tot snel weer 😘