Een moker mooie week

7 dagen met 29 mensen in 2 huizen in Spanje. Prima ingrediënten voor een fantastische week. Of zoals de meegereisde pubers zeggen: een moker mooie week.


De weergoden waren in het begin van de week niet echt op onze hand. Maar dat maakte voor de sfeer niets uit. Zo veel gezelligheid doet ieder mens goed.


Wat ook goed gaat is m'n herstel na de operatie. Eigenlijk was ik na een week weer helemaal op de been. Lekker voortvarend dus. 


Twee weken na de operatie had ik weer verschillende controles. Hierbij werd een scan gemaakt en m'n bloed bekeken. Op de scan was te zien dat 4 van de 5 plekken op m'n lever niet meer zichtbaar waren. Ook de plek in m'n borst en oksel waren niet waarneembaar. Dit zou betekenen dat de pillen goed hun werk doen. 


De ene plek op m'n lever die nog wel te zien was leek wel iets groter. Dat zou kunnen komen doordat deze keer de scan anders was dan de voorgaande (CT ipv MRI). Dit kan net een ander plaatje opleveren. In m'n bloed was er ook wat waardes gestegen ten opzichte van de vorige controle. Het verschil met de vorige keer kan heel goed komen doordat ik vlak voor deze check een operatie had gehad. Dit kan voor schommelingen zorgen.


Om te kijken of het een eenmalige schommeling was gaan we 20 mei weer bloedprikken. Dokter was nog niet echt ongerust, dus dan doen wij dat ook maar niet. Vond het zelf ook een beetje tegenstrijdig. Dat aan de ene kant heel veel krimp was te zien maar het bloed een ander beeld toonde. 


Voor nu dus gewoon weer vrolijk verder. We hebben tenslotte een trouwerij te plannen :-)